Er is niets mooiers dan het zien groeien van nieuwe vriendschappen en relaties. Voor mensen met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het soms een grote stap zijn om op zoek te gaan naar een geschikte partner. In deze zoektocht komen vaak onzekerheden over zichzelf naar boven, vindt de ander mij niet raar? Staat hij/zij open voor mijn beperking? Daarom hebben wij in 2009 de datingsite G-date.nl opgericht, nog steeds de grootste datingsite van Nederland voor singles met een beperking. Sinds 2019 is er nieuwe datingsite www.OogvoorLiefde.nl

SINDS 2013 HET DATINGBUREAU VAN NEDERLAND

Om meer mensen op een veilige en betrouwbare manier te kunnen helpen zijn we in 2013 gestart met DatingAssistent.nl, ook wel bekend van het BNN programma The Undateables. DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Events & workshops

Naast persoonlijke bemiddeling organiseren wij ook leuke activiteiten zoals speeddating en geven wij workshops. Het is fantastisch om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar een leuke vriendschap of relatie en we zijn trots op alle mooie vriendschappen en relaties die met hulp van DatingAssistent.nl zijn ontstaan. DatingAssistent.nl is per 1 januari 2015 onderdeel geworden van stichting Philia, zie www.StichtingPhilia.nl.

HET TEAM
We stellen onszelf graag aan je voor: Viginia en Vincent van Munster zijn de initiatiefnemers van DatingAssistent.nl. Samen met Kirsten, Inge en Bas zoeken, screnen, selecteren en matchen wij de juiste personen op basis van jouw smaak, wensen en karakter. Er is niets leukers dan dit in te kunnen zetten om mensen gelukkig te maken en nieuwe relaties op te zien bloeien. Lees meer >>

ONZE MOTIVATIE?

Eigenlijk heel simpel: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. Heb je zin een nieuwe impuls in je leven? Is jouw oprechte wens een duurzame relatie? Laten we dan kennismaken. Geheel vrijblijvend. Kijken of het klikt, en of je écht klaar bent voor die nieuwe stap in je leven.

placeholder

Vincent van Munster

Hoi mijn naam is Vincent van Munster, ik ben 37 jaar en oprichter van de DatingAssistent.

In 2013 ben ik gestart met de DatingAssistent. Wat een fantastische jaren en een heleboel mensen bij elkaar kunnen brengen. Voor mij is het heel simpel: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. Heel gaaf dat Ingeborgh met haar talenten nieuw leven heeft geblazen in de  DatingAssistent.

placeholder

Ingeborg Boers

Hoi mijn naam is Ingeborg Boers, ik ben 37 jaar en dating coach.

Een aantal jaren geleden leerde ik Vincent kennen toen ik werkzaam was als sociotherapeut en persoonlijk begeleider voor mensen met een vorm van autisme. Vincent wist mij te enthousiasmeren over zijn datingassistent. Hoe mooi is het als je elkaars kwaliteiten kunt versterken en kunt gaan doen waar echt je passie ligt?
Datingconsulent past mij een jas. Hoe mooi is het om mensen te begeleiden en te coachen en ze te helpen zoeken naar een mooie liefde.

Mijn missie

Missie

Mijn visie

Mijn visie

Er is niets mooiers dan mensen bij elkaar te brengen!

Waarom kiezen voor de DatingAssistent?

10
Aantal jaren ervaring
156
Aantal tevreden klanten
23
Aantal events in geheel Nederland

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

* Altijd inclusief een FULL lidmaatschap op www.OogvoorLiefde.nl

[/vc_column][/vc_row]

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Het invullen van het contactformulier verplicht u tot niets. U kunt op door het contactformulier in te vullen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of meer telefonische informatie ontvangen over de werkwijze en wij kunnen uw vragen beantwoorden. Zodra de gegevens ontvangen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

WIL JE MEER DAN ONLINE DATEN? MOETEN WIJ VOOR JOU GAAN ZOEKEN?

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!
Lees meer over persoonlijke bemiddeling >>