Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Relatietraining

Ben jij op zoek naar jouw perfecte match? Of je nu net begint met daten of al langere tijd op zoek bent, bij DatingAssistent.nl ben je aan het juiste adres! Samen met jou gaat DatingAssistent.nl op zoek naar de ideale match op basis van gelijkwaardige kenmerken: interesses, leeftijd, woonomgeving, niveau, etc.

Stap 1

INTAKE

Stap 2

PROFIELSCHETS

Stap 3

PROGRAMMA

Stap 4

WORKSHOPS & EVENTS

PERSOONLIJK, VEILIG EN BETROUWBAAR!

Wat bieden wij?

DatingAssistent.nl biedt je een relatietraining van 12 maanden. Aan het eind van dit programma heb je van ons handvaten gekregen om contacten te leggen en te onderhouden. In die 12 maanden werken we aan de verbetering van je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Want bij DatingAssistent.nl heb je geen beperking, je bent gewoon op zoek naar liefde.

Hoe ziet onze relatietraining eruit?

Voordat we samen op zoek gaan naar jouw ideale match maken we kennis met elkaar tijden het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart wie jij bent en wat je van ons verwacht. Aan de hand hiervan maakt je coach van DatingAssistent.nl een persoonlijk profiel. Nadat dit profiel door jou is goedgekeurd, kan het zoeken beginnen!

Workshops & Events

Maandelijks heeft DatingAssistent.nl een programma met leuke thema’s, workshops en evenementen. Denk hierbij aan thema’s als datingvaardigheden, het zoekproces, gewoontes en patronen. We organiseren leuke workshops, waaronder een echte flirtcursus! Jouw kans om een leuke date te ontmoeten wordt extra leuk op onze evenementen: speeddates en gezellig samen eten bij onze Meet & Eat.

Aanmelden?

Wil jij samen met DatingAssistent.nl op zoek naar jouw ideale match? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@DatingAssistent.nl of te bellen op telefoonnummer 06 383 708 27.

INVESTEER IN JEZELF = RELATIE TRAINING

Het zoeken en aangaan van een relatie is ontzettend spannend, maar wel een prachtige investering in jezelf en je gelukkige toekomst. Ons team helpt je graag om te investeren in jezelf. Persoonlijk, veilig en betrouwbaar!  Meer weten? Bel 06 383 708 27.