Tarieven Relatie bemiddeling

Het zoeken en aangaan van een relatie is ontzettend spannend, maar wel een prachtige investering in jezelf en je gelukkige toekomst. DatingAssistent.nl helpt je graag om te investeren in jezelf. Persoonlijk, veilig en betrouwbaar!

WAT GAAN WE 12 MAANDEN DOEN?

Kies je voor persoonlijke begeleiding dan gaan we uitgebreid op zoek naar de partner die goed bij je past. Persoonlijke bemiddeling is op maat en wij werken discreet en veilig. Niets via het onpersoonlijke internet maar persoonlijke bemiddeling onder begeleiding van een persoonlijke consulent gedurende het gehele traject. Tijdens de bemiddeling houden wij regelmatig contact. De partnerwensen worden aangescherpt, opnieuw besproken.

WAT DOEN WIJ HIERVOOR?

  • Een uitgebreid intakegesprek, dit kan zowel bij je thuis als bij ons op kantoor.
  • Er wordt een foto van je gemaakt (voor intern gebruik).
  • Er wordt een gedetailleerde persoonsbeschrijving gemaakt, met inachtneming van jouw privacy.
  • Deze persoonsbeschrijving wordt naar je toegestuurd, zodat je deze zelf rustig kunt bekijken en kunt voorzien van eventuele op- en aanmerkingen. Pas als jij tevreden bent wordt deze in onze database geplaatst, zodat wij het dossier compleet hebben.
  • Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat.

MAANDELIJKSE KOSTEN

45,= per maand.

De bedoeling is om in 12 maanden je partner te vinden maar je betaald slechts de kosten voor het intakegesprek en voor de maanden dat we actief voor je aan het bemiddelen zijn. Heb je een partner via ons of op eigen gelegenheid gevonden dan kun je de maandtermijnen meteen stop zetten. Je bepaald zelf hoe lang je ingeschreven wenst te staan, maar het minimun aanatl maanden is 6. Zeer aantrekkelijk dus voor wie zich niet voor een bepaalde periode ergens aan wilt binden. Een paar maanden geen bemiddeling, dan ook bij ons geen kosten. Je betaald alleen voor de maanden wanneer je echt voorstellen wilt hebben en heeft op deze manier zelf de kosten in eigen hand.

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Het invullen van het contactformulier verplicht u tot niets. U kunt op door het contactformulier in te vullen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of meer telefonische informatie ontvangen over de werkwijze en wij kunnen uw vragen beantwoorden. Zodra de gegevens ontvangen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

WIL JE MEER DAN ONLINE DATEN? MOETEN WIJ VOOR JOU GAAN ZOEKEN?

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!
Lees meer over persoonlijke bemiddeling >>