Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Waarom direct aanmelden? All Inclusive Egypte, een leuke groep mensen, inspirerende workshops en heel veel zon.

In 2009 is ons bedrijf ontstaan tijdens een vakantie voor mensen met een beperking. In 2022 vieren wij het 12,5 jarig bestaan van OogvoorLiefde.nl en hoe kunnen wij dat beter vieren door nu ook zelf vakanties te organiseren en nog meer meer mensen met elkaar in contact te brengen?

Heb jij zin om tijdens de koude wintermaanden er even tussenuit te gaan? Ga dan mee naar dit prachtige, luxe vijfsterrenhotel in Hurghada. Het vijfsterren hotel ligt aan het strand en het is een geweldige plek om van een All Inclusive vakantie te genieten. We maken ook minimaal 2 excursies, doen elke dag groepsactiviteiten/workshops maar gaan vooral genieten van het All Inclusive arrangement van het hotel. DUS: gegarandeerd mooi weer, heel veel mooie excursie mogelijkheden en een gezellige groep mensen! Heb jij jouw koffer al gepakt?

Prijs:  €1.269,00, Dagen: 8, max. aantal deelnemers: 10, leeftijd tussen 25-49 jaar
12 feb 2022 (za), 8 dagen (7 nachten) en vertrek vanaf Amsterdam

Voor wie?

Op reis maar liever niet alleen? Met deze actieve groepsreis ga je met andere singles en individuen. Gewoon gezellig samenreizen in kleine groepen , je geen 5de wiel aan de wagen voelen, persoonlijk en zonder al het gedoe van single reizen.

Een kleinschalige organisatie met persoonlijkheid, gelijkwaardigheid, kwaliteit als belangrijkste pijlers. Ons product wordt van A tot Z zelf samengesteld en uitgevoerd met eigen begeleiders. Al onze groepsreizen zijn in ieder geval inclusief vervoer, begeleiding, activiteiten en overnachtingen. Geen bullshit achteraf dus! Niets moet en niksen mag, daarom gunnen we iedereen binnen onze groepsreizen, de vrijheid voor een individuele reiservaring. 

Je kunt met deze vakantie mee als je:

 • Onze groepsvakanties zijn ingedeeld naar leeftijd. Deze vakantie is bedoeld voor individuen tussen de 25 en 50 jaar, waardoor je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk!
 • Het leuk vindt om in een groep te reizen en leuke dingen te doen;
 • Goed kunt lopen. Je kunt bij ons niet boeken als je gebruik maakt van een rolstoel, Wij houden aan dat je minimaal, zonder hulp, een half uur in redelijk tempo achter elkaar moet kunnen lopen. De begeleiding kan af en toe een arm geven, maar niet constant.
 • Jezelf kunt verzorgen. Onze begeleiders kunnen je wel een beetje helpen, maar ze wassen/douchen je niet en kleden je ook niet aan.
 • Niet meer begeleiding nodig hebt dan 1 begeleider per 5 reizigers
 • Je goed aan afspraken kunt houden
 • Geen lastig te regelen dieet hebt (we moeten dit per reis bekijken en/of aanvragen)
Als dit allemaal voor jou geldt, dan ben je van harte welkom!

Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens eventuele excursies lunchen we buiten het hotel. Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Handig om te weten:

Je hebt een visum nodig voor Egypte, het bedrag van € 27,50 per persoon aan visum- en handelingskosten dien je ter plaatse te betalen bij onze lokale agent.

Bijzonderheden

Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 60 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn helaas niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 250,-

Workshops & groepsactiviteiten

In deze groepsvakantie heb je vijf dagen in de ochtend een workshop of regelmatig eind van de middag een groepsactiviteit. . Dit alles in een kleine, vaste groep. Op de dinsdag en donderdag heb je een vrije middag en kun je andere activiteiten ondernemen (bijvoorbeeld lekker zonnen, zwemmen etc.). In de dagelijkse workshops en groepsactiviteiten gaan we op ontspannen wijze in op het maken en onderhouden van contact.

Corona

We weten nog niet welke regels er in 2022 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties of testen, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.

Meest gestelde vragen

Wij zijn al sinds 2009 gespecialiseerd in he verbinden en coachen van singles met een verstandelijke beperking. Vanaf 2022 gaan wij ook singles begeleiden, coachen en bij elkaar brengen via vakanties. Met dezelfde passie en expertise maar nu op mooie locaties in het buitenland.

1. Waarom met ons meegaan?

 1. Je sluit aan bij een groep en reist dus altijd met anderen. Wel zo gezellig!
 2. Je hoeft zelf niet zoveel te regelen, maar kunt wel het avontuur beleven.
 3. Je leert nieuwe mensen kennen (ook via workshops en contact spelletjes) Tijdens een singlereis zul je zelfs zien dat het klikt met mensen waarbij je dat misschien niet zou verwachten.
 4. Iedereen kiest bewust voor een bepaalde bestemming. De kans is dus groot dat je raakvlakken hebt met anderen.

2. ZOEKEN MENSEN EEN RELATIE BIJ EEN SINGLEREIS?

Nee. Het gebeurt eigenlijk nooit dat het de intentie is om een relatie over te houden aan single reizen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nooit gebeurt. Omdat er veel mensen meereizen in dezelfde leeftijdsgroep en je niet voor niets een bepaalde bestemming kiest, kan het maar zo zijn dat je iemand tegen het lijf loopt. Dat is echter nooit het uitgangspunt. Het uitgangspunt van alle reizen voor singles is niks meer dan het genieten van een fijne vakantie.

3. WAT NOU ALS HET MET NIEMAND KLIKT?

Dit is een vraag die bij veel mensen leeft die voor het eerst een groepsvakantie boeken alleen. We kunnen je echter geruststellen: het is bijna ondenkbaar dat in een groep mensen niemand zit waarmee het klikt. Je zult merken dat dat ook helemaal vanzelf gaat. Stel je open voor elkaar, praat gezellig met elkaar en zoek de mensen op waarmee het het best klikt.

Heb je een vraag over een reservering of deze vakantie? We helpen je graag! Vul dit formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord van ons.

Heb jij jouw koffer al gepakt?

Prijs:  €1.269,00, Dagen: 8, max. aantal deelnemers: 10, leeftijd tussen 25-49 jaar
12 feb 2022 (za), 8 dagen (7 nachten) en vertrek vanaf Amsterdam

DUS: gegarandeerd mooi weer, heel veel mooie excursie mogelijkheden en een gezellige groep mensen! Heb jij jouw koffer al gepakt?

Wil je meer weten over deze top vakantie? Stuur ons je contact gegevens via dit formulier en wij nemen contact met je op.