Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Online Dating Coach

Tegenwoordig doen we toch alles online? We bestellen onze boodschappen, nieuwe spijkerbroek e n swipen onszelf een weg naar de liefde. Tinder, Parship, Bumble, Lexa… Virtueel daten is nog nooit zo populair geweest.

Een ding is zeker, het vinden van een date is niet altijd makkelijk maar zeker niet onmogelijk. Maar wat nou als je het helemaal niet leuk vindt? Of als je letterlijk alles al eens hebt geprobeerd? Wij zijn ervan overtuigd dat online daten ontzettend leuk én succesvol kan zijn. Het zit hem namelijk vaak in kleine aanpassingen aan je profiel, het vinden van de juiste openingszin en onderwerpen van gesprek en het bijstellen van verwachtingen.

Wil je starten met online daten op onze online datingsite zoals G-Date.nl, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of weet je niet goed hoe je het verder moet aanpakken? Dan is onze Online Dating Coach iets voor jou. De coach helpt je bij het opstellen van een profiel en geeft je tips voor een succesvolle date

Stap 1

EEN PERSOONLIJK GESPREK: WIE BEN JIJ?

Stap 2

DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Stap 3

LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL? NIET VOOR ONS!

Stap 4

CONTACT MAKEN MET ANDERE MENSEN

DE ONLINE DATING COACH. VEILIG ONLINE DATEN!

STAP 1) EEN PERSOONLIJK GESPREK: WIE BEN JIJ?

Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw situatie. Zo kijken we naar je verleden en ontdek je hoe dit van invloed is op je heden en je toekomst. In een paar uur leer je jezelf kennen en worden je kwaliteiten, je denkpatronen en je relatiewensen duidelijk zichtbaar. Dit persoonlijke gesprek zal de belangrijkste basis worden voor je dating profiel.

STAP 2) DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Een profielfoto is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je online dating avontuur. Mensen kijken op een profiel eerst naar de foto! Als de foto niet bevalt, zoeken ze snel verder. Wij vragen je aantal foto’s te sturen en selecteren de leukste voor jouw profiel.

STAP 3) LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL? NIET VOOR ONS!

Aan de hand van het persoonlijke gesprek maken wij samen een profiel waar jij 100% achterstaat en dat je begrijpt. Met het eindresultaat maximaliseer je jouw kansen op het aantrekken en ontmoeten van de juiste partner en dus jouw succes in de liefde!

STAP 4) CONTACT MAKEN MET ANDERE MENSEN

Als we eenmaal je profiel online hebben gezet op bv OogvoorLiefde.nl, is het tijd voor de laatste maar belangrijkste stap: contact maken met andere mensen! Wij vertellen je de “Do’s and Don’t’s”, sturen je maandelijks tips en delen enkele geheimen waardoor je meer succes zult hebben. Zit er iemand tussen die je leuk vindt? Heb je contact, maar heb je nog twijfels over deze persoon? Je online dating coach kijkt of het een geschikte match is en legt het eerste contact. Is het wederzijds? Super! Jullie kunnen op date!

INVESTEER IN JEZELF

Het doel van een online coach is het vergroten van je kansen een geschikte date en meer profijt en succes te krijgen van je lidmaatschap op www.G-Date.nl . Met een online dating coach investeer je in jezelf en je toekomst. Tarieven >>