Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

In deze Corona-quarantaine toch leuke singles ontmoeten? Ga online speeddaten en ontmoet zo nieuwe singles. Online speeddaten is echt een leuke ervaring, veilig, betaalbaar en leuk om te doen. Je gaat gegarandeerd interessante singles leren kennen en beleeft een super gezellige avond!

Een gezellig avondje vol ontmoetingen
Online speeddate is een oplossing die tussen online daten en speeddaten in zit. Je spreekt in ieder geval 7 andere singles van jouw leeftijdscategorie, terwijl je lekker thuis op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Je ontmoet elkaar echt live, maar dan online via de computer of telefoon. Je kunt vragen stellen, hoort zijn of haar stem en lach, luistert naar elkaars passies, dromen, wensen, dagelijkse bezigheden. Een super leuke en makkelijke manier om het eerste contact te leggen, en wie weet….

Kan iedereen Online Speeddaten?

Zeker weten! Online speeddate is een oplossing die tussen online daten en speeddaten in zit. lekker thuis op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Het enige verschil met normaal speeddaten is dat je dit vanuit huis doet via PC of smartphone terwijl je lekker op de bank, in de tuin of achter je bureau zit. Je hebt rond 7 videogesprekken (1 op 1) van 5 tot 7 minuten.

Hoe gaat Online Speeddaten?

  1. Een kwartier voor de start van de speeddate krijg je van ons jouw persoonlijke link doorgestuurd waarmee je in een paar klikken mee kunt doen. We raden je wel aan je laptop of pc te gebruiken met Google Chrome als webbrowser.
  2. Nadat je bent ingelogd ben je klaar om te speeddaten en is het gewoon afwachten tot de speeddate van start gaat.
  3. Om de 5 a 7 minuten krijg je automatisch een andere single te zien via jouw webcam. Na elk gesprek geef je aan of je diegene nog een keer wilt zien en dan heb je al weer het volgende gesprek.

Het resultaat van jouw speeddate krijg je telkens de dag daarna opgestuurd! Je krijgt de gegevens van jouw match(es) mee zodat jullie elkaar terugvinden en gezellig verder kunnen praten om elkaar beter te leren kennen.

Hoe lang duurt Online Speeddaten?
Een Online Speeddate duurt tussen de 1 en 1,5 uur.

Matches met foto
Na deelname van een Online Speeddate krijg je binnen 24 uur jouw matches per mail met foto en link naar het profiel.

Privacy
Wij communiceren alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven mailadres uitgewisseld.

Tijdelijk introductiekorting € 14,95 voor € 9,95!
Boek nu voor het voordelige tarief, zie hieronder voor de evenementen

We hopen jou binnenkort online te mogen verwelkomen voor een gezellige en verrassende avond!