Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Over ons

Er is niets mooiers dan het zien groeien van nieuwe vriendschappen en relaties. Voor mensen met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het soms een grote stap zijn om op zoek te gaan naar een geschikte partner. In deze zoektocht komen vaak onzekerheden over zichzelf naar boven. Vindt de ander mij niet raar? Staat hij/zij open voor mijn beperking? Daarom hebben wij in 2009 de datingsite G-date.nl opgericht, nog steeds de grootste datingsite van Nederland voor singles met een beperking. Sinds 2019 is er nieuwe datingsite www.OogvoorLiefde.nl, met als reden dat we de nadruk willen leggen op de liefde en willen denken in mogelijkheden.

SINDS 2013 HET DATINGBUREAU VAN NEDERLAND

Om meer mensen op een veilige en betrouwbare manier te kunnen helpen zijn we in 2013 gestart met DatingAssistent.nl, ook wel bekend van het BNN programma The Undateables. DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Events & workshops

Naast persoonlijke bemiddeling organiseren wij ook leuke events zoals speeddating en geven wij workshops. Het is fantastisch om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar een leuke vriendschap of relatie en we zijn trots op alle mooie vriendschappen en relaties die met hulp van DatingAssistent.nl zijn ontstaan. DatingAssistent.nl is per 1 januari 2015 onderdeel geworden van stichting Philia, zie www.StichtingPhilia.nl.

ONZE MOTIVATIE?

Eigenlijk heel simpel: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. Heb je zin een nieuwe impuls in je leven? Is jouw oprechte wens een duurzame relatie? Laten we dan kennismaken. Geheel vrijblijvend. Kijken of het klikt, en of je écht klaar bent voor die nieuwe stap in je leven.

Onze visie op daten, relaties en liefde:

Onze visie op daten, relaties en liefde is dat iedereen een liefdevolle partner verdiend. Wij vinden het gezegde: ‘op ieder potje past een deksel’ heel mooi, maar hebben sinds 2009 laten zien e dat er meerdere potjes zijn met verschillende passende deksels.

Wij vinden het belangrijk dat personen elkaar ontmoeten met de juiste intenties. Dat er een eerlijke en open band is tussen mensen en dat er in vertrouwen met elkaar gecommuniceerd kan worden. In onze visie is daten, omgaan met relaties én het gedrag met andere personen te leren.

Er is niets mooiers dan mensen bij elkaar te brengen!

Waarom kiezen voor de DatingAssistent?

23
Aantal events in geheel Nederland
10
Aantal jaren ervaring
156
Aantal tevreden klanten

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Het invullen van het contactformulier verplicht u tot niets. U kunt op door het contactformulier in te vullen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of meer telefonische informatie ntvangen over de werkwijze en wij kunnen uw vragen beantwoorden. Zodra de gegevens ontvangen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.