Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Er is niets mooiers dan het zien groeien van nieuwe vriendschappen en relaties. Voor mensen met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het soms een grote stap zijn om op zoek te gaan naar een geschikte partner. In deze zoektocht komen vaak onzekerheden over zichzelf naar boven. Vindt de ander mij niet raar? Staat hij/zij open voor mijn beperking? Daarom hebben wij in 2009 de datingsite G-date.nl opgericht, nog steeds de grootste datingsite van Nederland voor singles met een beperking. Sinds 2019 is er nieuwe datingsite www.OogvoorLiefde.nl, met als reden dat we de nadruk willen leggen op de liefde en willen denken in mogelijkheden.

SINDS 2013 HET DATINGBUREAU VAN NEDERLAND

Om meer mensen op een veilige en betrouwbare manier te kunnen helpen zijn we in 2013 gestart met DatingAssistent.nl, ook wel bekend van het BNN programma The Undateables. DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met een lichamelijke, visuele, (licht) verstandelijke beperking, een autistische stoornis of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Events & workshops

Naast persoonlijke bemiddeling organiseren wij ook leuke events zoals speeddating en geven wij workshops. Het is fantastisch om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar een leuke vriendschap of relatie en we zijn trots op alle mooie vriendschappen en relaties die met hulp van DatingAssistent.nl zijn ontstaan. DatingAssistent.nl is per 1 januari 2015 onderdeel geworden van stichting Philia, zie www.StichtingPhilia.nl.

ONZE MOTIVATIE?

Eigenlijk heel simpel: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. Heb je zin een nieuwe impuls in je leven? Is jouw oprechte wens een duurzame relatie? Laten we dan kennismaken. Geheel vrijblijvend. Kijken of het klikt, en of je écht klaar bent voor die nieuwe stap in je leven.

btf

Ingeborg Boers

Hoi mijn naam is Ingeborg Boers, ik ben 37 jaar en datingconsulent.

Ik ben Ingeborg. Ik ben opgeleid als sociaal pedagogische hulpverlener en ik heb veel jaren gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie als sociotherapeut. Ik ben opgeleid met het sociaal competentiemodel. Als sociotherapeut ben ik dus getraind om situaties en gebeurtenissen gedragsmatig te bekijken. Ik kijk dan naar eventuele vaardigheidstekorten en naar taken. Dit kan ik als datingconsulent daarom ook goed gebruiken. Met deze reden hebben we dus ook een training in elkaar gezet waarbij iemand tools aangereikt krijgt en vaardigheden aanleert waardoor hij of zij zelf makkelijker contact durft of kan maken. We pakken daarmee de kern aan. Want we kunnen wel een date voor iemand regelen, maar als iemand dan niet weet wat hij moet zeggen of doen, zal het nooit een relatie worden.

Ik heb een ruime ervaring met verschillende doelgroepen. Ik heb gewerkt met mensen met een lvb diagnose, maar ook lang gewerkt als persoonlijk begeleider met mensen met een autisme spectrum stoornis. Mensen omschrijven mij als iemand die heel goed out of the box kan denken en ook denkt in mogelijkheden. Humor en open en eerlijkheid zijn voor mij erg belangrijk.

Ik vind het daarom ook super om datingconsulent te zijn. Ik denk dat ik mij ei goed kwijt kan met mijn kennis en ervaring. Ik ben een erg enthousiast en positief ingesteld mens en hoe leuk is het om mensen te helpen om liefde toe te kunnen laten in hun leven. Dat ze meer zelfvertrouwen ervaren en zien hoe mooi en uniek ze eigenlijk zijn. Het coachen van mensen is het leukste wat er is.

vin

Vincent van Munster

Hoi mijn naam is Vincent van Munster, ik ben 37 jaar en oprichter van de DatingAssistent.

In 2013 ben ik gestart met de DatingAssistent. Wat een fantastische jaren en een heleboel mensen bij elkaar kunnen brengen. Voor mij is het heel simpel: er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken en nieuwe relaties te zien opbloeien. Heel gaaf dat Ingeborgh met haar talenten nieuw leven heeft geblazen in de  DatingAssistent.

Mijn missie

Samen zoveel mogelijk (duurzame) impact maken!

Er is niets mooiers dan mensen bij elkaar te brengen!

Waarom kiezen voor de DatingAssistent?

23
Aantal events in geheel Nederland
10
Aantal jaren ervaring
156
Aantal tevreden klanten

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Het invullen van het contactformulier verplicht u tot niets. U kunt op door het contactformulier in te vullen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of meer telefonische informatie ntvangen over de werkwijze en wij kunnen uw vragen beantwoorden. Zodra de gegevens ontvangen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

WIL JE MEER DAN ONLINE DATEN? MOETEN WIJ VOOR JOU GAAN ZOEKEN?

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!
Lees meer over persoonlijke bemiddeling >>

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

* Altijd inclusief een FULL lidmaatschap op www.OogvoorLiefde.nl

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.