Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Persoonlijke dating coach

Dating is spannend en door alle datingwebsite, websites en andere mogelijkheden is het lastig om te weten waar je moet beginnen.  Ben je al langere tijd op zoek naar een relatie, maar heb je moeite met het vinden van een date? Dan ben je bij DatingAssistent.nl aan het juiste adres.

Herken jij jezelf hierin:

  • Vindt jij het moeilijk om contacten te leggen?
  • Ben jij bang voor afwijzing of teleurstelling?
  • Heb jij weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld?
  • Heb je nog geen of weinig date ervaring en weet je niet waar je moet beginnen?
  • Heb je nog geen of weinig date ervaring en weet je niet waar je moet beginnen?
  • Weet jij niet wat je zoekt in een partner?
  • Kun jij de “juiste”partner maar niet vinden?
  • Vindt jij het moeilijk om je open te stellen voor een nieuwe relatie?

Stel jij je wel eens de vraag, wat kan ik doen om dit te veranderen? Hoe kan ik dit veranderen? Hoe kan ik gelukkig zijn in de liefde?

PERSOONLIJK, VEILIG EN BETROUWBAAR!

Wat doet een persoonlijke dating coach

Via een persoonlijk traject ga je samen met je coach aan de slag gaat om een passende relatie te krijgen. De coaching start met een gratis en vrijblijvend kennismakings-/intakegesprek. Hierin worden jouw specifieke situatie en wensen in kaart gebracht. Vervolgens ga je in een aantal sessies van 1 tot 1,5 uur samen met je coach aan de slag. Een persoonlijke daingcoach biedt je nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en opdrachten om je doel te bereiken. Waar nodig gaan we een slag dieper om jouw belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen. Daten wordt weer leuk en succesvol!

Workshops, Events & vakanties

We bieden regelmatig events, workshops waar we met een vaste groep deelnemers bij elkaar komen. Hierbij komen thema’s als flirten, datingvaardigheden, het zoekproces en relaties aan bod. Daarnaast organiseren we ook events, zoals speeddates of gezellig samen eten bij onze Meet & Eat, waarbij je de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen.

Nieuw: single vakanties

PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT

Coachingstarieven

Om een persoonlije dating coach betaalbaar te maken voor iedereen hebben wij de hoogte van de declaratie afgestemd op het netto-inkomen. Voor reiskosten wordt er € 0,22 per kilometer in rekening gebracht. .

Onze dienstverlening zou je kunnen financieren met eigen geld, maar je kunt eventueel het ook betalen met je persoonsgebonden budget.

Hieronder vind je de coachingstarieven per uur.

Netto maandinkomen Coachingstarief per uur
€ 850,00 en minder € 50,00
€ 850,00 – € 1.250,00 € 60,00
€ 1.250,00 – € 1.600,00 € 70,00
€ 1.600,00 – € 2.500,00 € 80,00
€ 2.500,00 – € 3.000,00 € 90,00
€ 3.000,00 en meer € 95,00

Wij bieden een persoonlijk coachingstraject aan bestaande uit gemiddeld 5 sessies van 1,5 uur. De persoonlijke dating coach houd ik je een spiegel voor, zodat je meer bewustwording en inzichten creëert, maar motiveerd je ook om stappen te zetten en uit je comfortzone te gaan. Het uitgangspunt is altijd dat jij je prettig voelt, en vooral natuurlijk dat je komt waar je wilt zijn.

Werkwijze

Aan het begin van het traject stel je een doel vast. Wat wil je met dit traject bereiken? De een wil patronen doorbreken en leren om in de veilige hechtingsstijl te komen. De ander wil weer regie krijgen over zijn/haar emoties in het daten en de liefde. Weer een ander wil gewoon echt effectief aan het daten zijn. Het doel komt altijd van jou. En indien nodig vertalen we het samen in een concreet, meetbaar en helder doel. In de sessies werken we middels gesprekken, oefeningen en opdrachten toe naar het realiseren van jouw doel. Tussen de sessies door doe je opdrachten. Altijd in afstemming, dus als je een periode bijvoorbeeld erg druk bent, houd ik daar rekening mee.

Het resultaat

Het resultaat van het persoonlijke coachingstraject is dat je uit die oude, niet-werkende patronen stapt en de tools hebt om echt in actie te komen. Maar ook dat je de kennis en vaardigheden bezit om op een manier te daten die past bij wie jij echt bent en waar je naartoe wilt in je liefdesleven.

Planning

De afspraken plannen we samen in op momenten die ons beiden uitkomen. De tijd tussen de sessies bepaal je altijd zelf, maar doorgaans zit er in het begin van het traject zo’n 2 tot 3 weken tussen elke sessie en daarna (als je meer bezig bent met de uitvoering zo’n 3 tot 4 weken. Sessies in de avond en op zaterdag zijn mogelijk.

INVESTEER IN JEZELF = RELATIE TRAINING

Locatie & mogelijkheden sessies

Sinds corona doen wij alle coach esprekken online. Het werkt heel fijn, want je zit gewoon lekker thuis (of waar je wilt) en je hoeft de deur niet uit. Je bent in je eigen omgeving en het contact is echt nog steeds heel persoonlijk. Het enige wat je nodig hebt, is een computer en stabiel internet. Vooral voor de dames die wat verder weg wonen, is dit een uitkomst!

Prijs

De totaalprijs van het persoonlijke coachingstraject is € 600,- (inclusief btw). In delen betalen is mogelijk. Indien blijkt dat je meer of juist minder sessies nodig hebt, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een extra sessie boeken of eerder stoppen.

Tot slot…

Een persoonlijke dating coach bij de DatingAssistent is écht een investering in jezelf, die je alleen moet doen als je op een punt in je leven bent waarvan je denkt: nu moet het echt anders, ik ben er klaar voor om kritisch naar mezelf te kijken, anders te handelen en het liefdesleven te realiseren waar ik echt naar verlang.

Interesse? Laat het me weten via dit formulier dan plannen we een moment in om even kennis te maken. Geheel vrijblijvend. Dan kunnen wij je meer vertellen over de persoonlijke dating coach en kunnen we samen kijken of coaching iets voor jou zou kunnen zijn.