Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Relatietraining

Ben je al langere tijd op zoek naar een relatie, maar heb je moeite met het vinden van een date? Dan ben je bij DatingAssistent.nl aan het juiste adres. DatingAssistent.nl biedt je een relatietraining van 12 maanden. Aan het eind van dit programma heb je van ons handvaten gekregen om contacten te leggen en te onderhouden. In die 12 maanden werken we aan de verbetering van je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Want bij DatingAssistent.nl heb je geen beperking, je bent gewoon op zoek naar liefde.

Stap 1

INTAKE

Stap 2

PROFIELSCHETS

Stap 3

PROGRAMMA

Stap 4

WORKSHOPS & EVENTS

PERSOONLIJK, VEILIG EN BETROUWBAAR!

Wat bieden wij?

In een jaar tijd trainen we jou zowel in groepsverband als individueel. Hierbij worden alle vaardigheden die komen kijken bij daten en relaties met praktische tools aangeboden. Een keer per maand kom je als groep bij elkaar en wordt er tijdens workshop een specifiek thema besproken. Daarna zal je iedere week samen met je coach dieper op dit thema ingaan en ga je er praktisch mee aan de slag.

Hoe ziet onze relatietraining eruit?

Tijdens een intakegesprek gaan we uitgebreid in op jouw situatie. Zo kijken we naar je verleden en ontdek je hoe dit van invloed is op je heden en je toekomst. In een paar uur leer je jezelf kennen en worden je kwaliteiten, je denkpatronen en je relatiewensen duidelijk zichtbaar. Dit persoonlijke gesprek zal de belangrijkste basis worden voor je profiel op bijvoorbeeld of oogvoorliefde.nl.

Workshops & Events

Elke maand bieden we workshops waar we met een vaste groep deelnemers bij elkaar komen. Hierbij komen thema’s als flirten, datingvaardigheden, het zoekproces en relaties aan bod. Daarnaast organiseren we ook events, zoals speeddates of gezellig samen eten bij onze Meet & Eat, waarbij je de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen.

Aanmelden?

Wil je investeren in jezelf en gun je jezelf deze relatietraining? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@DatingAssistent.nl of te bellen op telefoonnummer 06 383 708 27.

INVESTEER IN JEZELF = RELATIE TRAINING

Het zoeken en aangaan van een relatie is ontzettend spannend, maar wel een prachtige investering in jezelf en je gelukkige toekomst. Onze dienstverlening zou je kunnen financieren met eigen geld, maar je kunt eventueel het ook betalen met je persoonsgebonden budget. Lees meer over onze tarieven. Ons team helpt je graag om te investeren in jezelf. Persoonlijk, veilig en betrouwbaar!  Meer weten? Bel 06 383 708 27.