Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

ONLINE DATING COACH

ONLINE DATING COACH

Wil je starten met online daten op onze online datingsite zoals G-Date.nl, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of weet je niet goed hoe je het verder moet aanpakken? Dan is onze Online Dating Coach iets voor jou. De coach helpt je bij het opstellen van een profiel en geeft je tips voor een succesvolle date

Stap 1

EEN PERSOONLIJK GESPREK: WIE BEN JIJ?

Stap 2

DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Stap 3

LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL? NIET VOOR ONS!

Stap 4

CONTACT MAKEN MET ANDERE MENSEN

DE ONLINE DATING COACH. VEILIG ONLINE DATEN!

STAP 1) EEN PERSOONLIJK GESPREK: WIE BEN JIJ?

Ons belangrijkste onderdeel is een intakegesprek via skype of bij ons op kantoor. We praten tijdens het eerste gesprek over je eigen situatie (verleden, heden en toekomst), doel van het daten, ambities, opleidingen, eventuele beperkingen, hobby’s, werk, verlangen, relatiewensen en andere wensen. Dit persoonlijke gesprek zal de belangrijkste basis worden voor je profiel op G-Date.nl.

STAP 2) DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Een profielfoto is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je online dating avontuur. Mensen kijken op een profiel eerst naar de foto! Als de foto niet bevalt, zoeken ze snel verder.

Wij vragen je aantal foto’s te sturen en selecteren de leukste voor jouw profiel.

STAP 3) LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL? NIET VOOR ONS!

Wij maken een profiel waar jij 100% achterstaat en die je begrijpt. Met het eindresultaat maximaliseer je jouw kansen op het aantrekken & ontmoeten van de juiste partner op G-Date.nl en dus jouw succes in de liefde!

STAP 4) CONTACT MAKEN MET ANDERE MENSEN

Als we eenmaal je profiel online hebben gezet op G-Date.nl , is het tijd voor de laatste maar belangrijkste stap: contact maken met andere mensen! Er zijn verschillende manieren van andere mensen benaderen. Wij vertellen je de “Do’s and Don’t’s”, sturen we je maandelijks tips en delen enkele geheimen waardoor je meer succes zult hebben. Zit er iemand tussen die je leuk vindt of heb je contact maar heb je nog twijfels over deze persoon? Je online dating coach kijkt of het een geschikte match is en legt het eerste contact. Is het wederzijds? Super, kunnen jullie op date!

INVESTEER IN JEZELF

Het doel van een online coach is het vergroten van je kansen een geschikte date en meer profijt en succes te krijgen van je lidmaatschap op www.G-Date.nl . Met een online dating coach investeer je in jezelf en je toekomst. Tarieven  >>