Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Danny (36) en Shanne (27) zijn al 3 jaar bij elkaar, dankzij een goede match via de DatingAssistent.nl. Beiden hebben meerdere beperkingen: Danny heeft afasie en heeft een rechter lichaamsverlamming, Shanne is o.a. Rolstoelgebonden en heeft een visus en auditieve beperking. Desondanks de beperkingen zijn ze samen gelukkig!

Een paar jaar geleden werd er een ladiesday georganiseerd in Nieuw- Vennep voor vrouwen met een visuele beperking. Je haar, make-up en nagels werden gedaan onder genot van een High Tea. Shanne was daarheen met een vriendin en hadden een super leuke dag en waren erg in de watten gelegd. We ontmoette de dating coach Vincent, die een leuke man in zijn hoofd had (Danny), die goed bij Shanne zou passen. Na een leuk gesprek werd er een foto gemaakt en zou Vincent Shanne voorstellen aan Danny.

Liefde op het eerst gezicht

Eenmaal thuis kreeg Shanne het verhaal en een foto toegestuurd van Danny. ‘Wauw’  dacht Shanne en na het lezen van Danny zijn verhaal wilde ik hem beter leren kennen.  Hij heeft mooi donder haar, mooie tanden en lach en helder blauwe ogen. Wat wil iemand nog meer? Zijn karakter bleek ook nog eens positief te zijn, een over het algemeen een rustig persoon en ijdel. Zijn profiel sprak meteen aan. Een paar weken later op 26 maart 2016 hadden ze een date in een hotel/ restaurant in Akersloot. Voor Danny was dit een beetje een ‘ blind date’ , hij had niets gelezen over Shanne. Het klikte goed en het was een leuke date. Danny had een mooie bos bloemen meegebracht. Ze begonnen met een drankje in het café bij de vuurtafels, waarna ze een hapje gingen eten in het restaurant. Toen de avond viel ging Danny weer naar zijn huis in Gelderland en Shanne met de taxi richting Zaanstad.

De volgende dag was het Pasen en Shanne zat bij haar thuis aan de brunch met haar familie. Danny belde en wou komen, waarop Shanne enthousiast haar adres zei. Ongeveer twee uur later was Danny gearriveerd. Iedereen was er nog, dus Danny viel meteen met de neus in de boter. Ook met de familie klikte het goed en we kregen die avond een relatie.

Wij wonen nu samen!

Danny zijn familie en vrienden wonen in Gelderland en die willen we natuurlijk regelmatig kunnen bezoeken. Daarom heeft Danny een paar maanden later zijn polo ingeruimd voor een Caddy met de benodigde aanpassingen, zodat mijn rolstoel mee kan en we samen op pad kunnen! Omdat het op en neer rijden tussen Danny zijn woning en die van shanne best vermoeiend was, gingen we een jaar later samenwonen. We wonen nu tot heden samen  (2 jaar) en we zijn blij dat we elkaar gevonden hebben. We vullen elkaar aan, samen zijn we niet onbeperkt, maar wel minder beperkt. Wat Shanne weer niet kan, kan Danny weer en andersom. De beperkingen laten we niet tussen ons in komen!

Onze tip voor jou?

Het is belangrijk om voor en tijdens een date gewoon jezelf te zijn. Dat hebben we beiden gedaan. Het is aan de ander te accepteren hoe diegene is en niemand is perfect. Je hoeft je beperkingen niet te verbergen en niet anders voordoen dan je bent. Het fijne aan een partner met een beperking als je zelf ook een beperking hebt, is dat je elkaar veel meer begrijpt en begrip voor elkaar hebt. Je hoeft dingen niet aan elkaar uit te leggen of jezelf te verantwoorden. Je bent wie je bent, anderen zijn er al genoeg!

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Het invullen van het contactformulier verplicht u tot niets. U kunt op door het contactformulier in te vullen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of meer telefonische informatie ontvangen over de werkwijze en wij kunnen uw vragen beantwoorden. Zodra de gegevens ontvangen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

WIL JE MEER DAN ONLINE DATEN? MOETEN WIJ VOOR JOU GAAN ZOEKEN?

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!
Lees meer over persoonlijke bemiddeling >>


  Het vinden van een partner is niet altijd makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. Dat heeft de DatingAssistent.nl wel bewezen.

  CONCLUSIES ONAFHANKELIJK ADVIESRAPPORT JUNI 2015:

  1. 90% van de respondenten geeft aan zeer tevreden te zijn over DatingAssistent.nl.
  2. Door middel van DatingAssistent.nl hebben allen hun sociale kringen kunnen verbreden. Voor 40% was het ontmoeten van nieuwe contacten een aanvulling op hun sociale bestaan. Voor de overige 60% ontbrak een sociaal netwerk en was het verlangen hiernaar groot.
  3. Allen gaven aan een positieve verandering te ervaren in hun zelfvertrouwen, sinds hun lidmaatschap.

  Rapport Hogeschool van Amsterdam

  * Altijd inclusief een FULL lidmaatschap op www.OogvoorLiefde.nl

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.