Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

Nieuw: vakanties voor singles met een verstandelijke beperking

In 2009 is ons bedrijf ontstaan tijdens een vakantie voor mensen met een beperking. In 2022 vieren wij het 12,5 jarig bestaan van OogvoorLiefde.nl en hoe kunnen wij dat beter vieren dan door nu ook zelf vakanties voor singles met een verstandelijke beperking te organiseren om zo nog meer meer mensen met elkaar in contact te brengen? Eerste avontuur: Hurghada. Gegarandeerd mooi weer, heel veel mooie excursie mogelijkheden en garandeerd een gezellige groep mensen!

Heb jij zin om tijdens de koude wintermaanden er even tussenuit te gaan? Ga dan mee naar dit prachtige, luxe vijfsterrenhotel in Hurghada. Het vijfsterren hotel ligt aan het strand en het is een geweldige plek om van een All Inclusive vakantie te genieten. We maken ook minimaal 2 excursies, doen elke dag groepsactiviteiten/workshops maar gaan vooral genieten van het All Inclusive arrangement van het hotel. DUS: gegarandeerd mooi weer, heel veel mooie excursie mogelijkheden en een gezellige groep mensen! Heb jij jouw koffer al gepakt?

Vakanties voor singles met een verstandelijke beperking

Deze begeleide vakantie is voor alle singles. Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om hier stappen in te maken en ook zin hebt in een relaxte vakantie, dan is deze week iets voor jou.

Je kunt met de single vakantie mee als je:

  • Onze single vakanties zijn ingedeeld naar leeftijd. Deze vakantie is bedoeld voor singles tussen de 25 en 50 jaar, waardoor je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk!
  • Het leuk vindt om in een groep te reizen en leuke dingen te doen;
  • Goed kunt lopen. Je kunt bij ons niet boeken als je gebruik maakt van een rolstoel, Wij houden aan dat je minimaal, zonder hulp, een half uur in redelijk tempo achter elkaar moet kunnen lopen. De begeleiding kan af en toe een arm geven, maar niet constant.
  • Jezelf kunt verzorgen. Onze begeleiders kunnen je wel een beetje helpen, maar ze wassen/douchen je niet en kleden je ook niet aan.
  • Niet meer begeleiding nodig hebt dan 1 begeleider per 5 reizigers
  • Je goed aan afspraken kunt houden
  • Geen lastig te regelen dieet hebt (we moeten dit per reis bekijken en/of aanvragen)
Als dit allemaal voor jou geldt, dan ben je van harte welkom!

Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens eventuele excursies lunchen we buiten het hotel. Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Handig om te weten:

Je hebt een visum nodig voor Egypte, het bedrag van € 27,50 per persoon aan visum- en handelingskosten dien je ter plaatse te betalen bij onze lokale agent.

Bijzonderheden vakanties voor singles met een verstandelijke beperking

Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 60 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn helaas niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 250,-

Single-workshops

In deze singlevakantie heb je vijf dagen in de ochtend een workshop en regelmatig eind van de middag een groepsactiviteit. Dit alles in een kleine, vaste groep. Op de dinsdag en donderdag heb je een vrije middag en kun je andere activiteiten ondernemen (bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in het nabijgelegen meer). In de dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op het maken van contact.

Wij zijn al sinds 2009 gespecialiseerd in het verbinden en coachen van singles met een verstandelijke beperking. Vanaf 2022 gaan wij ook singles begeleiden, coachen en bij elkaar brengen via vakanties. Met dezelfde passie en expertise maar nu op mooie locaties in het buitenland.

Lees meer: vakanties voor singles met een verstandelijke beperking

Write a comment