Schrijf je in!

Ontvang nieuws, tips en onze agenda.
Mailadres
Naam
Secure and Spam free...

RELATIE VOOR IEDEREEN!!!

Op de vraag voor wie relatiebemiddeling door DatingAssistent.nl bedoeld is kunnen we maar één antwoord geven: voor iedereen! Letterlijk iedereen die op zoek is naar liefde, naar een relatie, naar een maatje om uw leven mee te delen kunnen wij helpen. Of u nu jong of oud bent, man of vrouw, hoog- of laagopgeleid, uit een rustig dorp komt of uit een grote stad: wij zijn hét bureau waar je naar op zoekt bent. Bij DatingAssistent.nl val je niet tussen ‘Wal en schip’, je bent gewoon iemand die op zoek is naar een relatie, net als iedereen!

Een partner die écht bij je past!

Elkaar begrijpen en aanvoelen is een belangrijke basis voor een duurzame relatie. Jullie ontwikkeling speelt hierbij een rol. Wij kijken verder dan alleen opleiding en zoeken in samenspraak naar iemand van jouw niveau.

De DatingAssistent is actief in heel Nederland. Jij kunt daarom zelf aangeven op welke reisafstand of in welke regio iemand mag wonen. Zoek je een stadstype, iemand uit een dorp of een bepaalde streek? Spreek het gerust uit.

PGB

Onze dienstverlening zou je kunnen financieren met eigen geld, maar je kunt eventueel het ook betalen met je persoonsgebonden budget. Meer weten? Bel telefoonnummer 06 383 708 27.